Blog

Ismerd meg közelebbről a rendszerünket és fejlesztéseinket blogcikkeinken keresztül!

 • 2023. május 9., kedd

  8 tipp ahhoz, hogy jövedelmező legyen autókölcsönző vállalkozásod
  8 tipp ahhoz, hogy jövedelmező legyen autókölcsönző vállalkozásod

  Az autókölcsönző vállalkozások igen jövedelmezőek lehetnek, de a pénzügyi siker eléréséhez gondos tervezésre és kivitelezésre van szükség. Ebben a blogbejegyzésben nyolc tanácsot veszünk át, amelyek segítségével sikeresebbé teheted autókölcsönző vállalkozásod. A járműparkod optimalizálásától kezdve a technológia kihasználásáig kitérünk azokra a kulcsfontosságú területekre, ahol javításokat hajthatsz végre a bevételek növelése és a költségek csökkentése érdekében.

  Olvass tovább
 • 2022. július 15., péntek

  Bemutatkozik a Rentgine: járműbérbeadást kezelő szoftver
  Bemutatkozik a Rentgine: járműbérbeadást kezelő szoftver

  A Rentgine járműkölcsönző vállalkozások számára készült felhőalapú rendszer. Szoftverfejlesztő csapatunk úgy alkotta meg a Rentgine funkcióit, hogy azok a járműflotta kezelését és a napi üzleti tevékenységet elősegítsék. Az alábbi blogcikkben ismertetjük, hogy milyen szempontokat figyelembe véve hoztuk létre a Rentgine-t, melyek hozzájárulnak a kölcsönzők adminisztratív feladatainak ellátásának optimalizálásához.

  Olvass tovább

Ha szeretnéd megismerni a Rentgine működését, próbáld ki most!

Pár adat megadását követően azonnal elérheted a Rentgine mintaadatokkal feltöltött bemutató verzióját, ahol szabadon kipróbálhatod a szoftver funkcióit,
vagy létrehozhatod saját fiókodat!


Kipróbálom!

Ismerd meg a Rentgine funkcióit!

 

Indítsd be a Rentgine-t 20 napon belül! Akarom!