Blog

Ismerd meg közelebbről a rendszerünket és fejlesztéseinket blogcikkeinken keresztül!

 • 2023. december 5., kedd

  Ezért elengedhetetlen ellenőrző kérdéseket használni autóbérlés során
  Ezért elengedhetetlen ellenőrző kérdéseket használni autóbérlés során

  Az autókölcsönző cégek kényelmes és rugalmas lehetőséget kínálnak azoknak az ügyfeleknek, akik rövid távon járműveket szeretnének bérelni. Ezzel a rugalmassággal azonban felelősség is jár. A járműkölcsönző cégeknek biztosítaniuk kell minden egyes ügyfél számára, hogy járműveikbiztonságosak, karbantartottak és jó állapotbanvannak. Ennek eléréséhez elengedhetetlen, hogy az autókölcsönző cégek rendelkezzenek ellenőrző kérdéssorokkal, amelyeket az autó bérbeadásakor és visszavételekor töltenek ki.

  Ebben a blogbejegyzésben felsoroljuk, hogy az ellenőrző kérdések miért elengedhetetlenek az autókölcsönző cégek számára, és hogy a Rentgine hogyan integrálja ezeket a rendszerébe.

  Olvass tovább
 • 2023. október 31., kedd

  Kulcsfontosságú digitális funkciók az autókölcsönzők sikeres működéséhez
  Kulcsfontosságú digitális funkciók az autókölcsönzők sikeres működéséhez

  Eleged van abból, hogy autókölcsönző vállalkozásodatelavult és kevésbé hatékony módszerekkel kell irányítanod? Rettegsz a gondolattól, hogy tollal éspapírral regisztrálj új bérlést? A Rentgine autókölcsönző szoftver segít optimalizálni autókölcsönződ működését.

  A Rentgine egy felhőalapú rendszer, amely lehetővé teszi, hogy digitálisan kezeld autókölcsönző vállalkozásod, ezáltal időt, pénzt és stresszt megspórolva. Szoftverünk segítségével könnyedén, néhány kattintással létrehozhatsz új bérlést: nem kell többé papírhalmok között kutatnod, vagy kusza kézírások megfejtésével vesződnöd.

  Olvass tovább
 • 2023. május 9., kedd

  8 tipp ahhoz, hogy jövedelmező legyen autókölcsönző vállalkozásod
  8 tipp ahhoz, hogy jövedelmező legyen autókölcsönző vállalkozásod

  Az autókölcsönző vállalkozások igen jövedelmezőek lehetnek, de a pénzügyi siker eléréséhez gondos tervezésre és kivitelezésre van szükség. Ebben a blogbejegyzésben nyolc tanácsot veszünk át, amelyek segítségével sikeresebbé teheted autókölcsönző vállalkozásod. A járműparkod optimalizálásától kezdve a technológia kihasználásáig kitérünk azokra a kulcsfontosságú területekre, ahol javításokat hajthatsz végre a bevételek növelése és a költségek csökkentése érdekében.

  Olvass tovább

Ha szeretnéd megismerni a Rentgine működését, próbáld ki most!

Pár adat megadását követően azonnal elérheted a Rentgine mintaadatokkal feltöltött bemutató verzióját, ahol szabadon kipróbálhatod a szoftver funkcióit,
vagy létrehozhatod saját fiókodat!


Kipróbálom!

Ismerd meg a Rentgine funkcióit!

 

Indítsd be a Rentgine-t 20 napon belül! Akarom!