Blog

Ismerd meg közelebbről a rendszerünket és fejlesztéseinket blogcikkeinken keresztül!

2022. július 15., péntek

Bemutatkozik a Rentgine: járműbérbeadást kezelő szoftver

A Rentgine járműkölcsönző vállalkozások számára készült felhőalapú rendszer. Szoftverfejlesztő csapatunk úgy alkotta meg a Rentgine funkcióit, hogy azok a járműflotta kezelését és a napi üzleti tevékenységet elősegítsék. Az alábbi blogcikkben ismertetjük, hogy milyen szempontokat figyelembe véve hoztuk létre a Rentgine-t, melyek hozzájárulnak a kölcsönzők adminisztratív feladatainak ellátásának optimalizálásához.

Egy járműkölcsönző profitábilis működtetése igen sokrétű feladat. A járműkölcsönző vezetésének ismernie kell a potenciális ügyfélkör igényeit, és azoknak megfelelő járműparkot kell kiépítenie és fenntartania. Egy kölcsönző tevékenysége során többek között az alábbi feladatokat látja el:

  • Elengedhetetlen nyilvántartást vezetni többek között a járművekről, az ügyfelekről, a bérbeadásokról, fizetésekről és szervizelésekről.
  • Az ügyfélkapcsolatok kiépítése és az ügyféladatok biztonságos tárolása különösen fontos teendő, ugyanis a járműkölcsönzés a bérbevevő fél számára bizalmi kérdés is.
  • A dokumentumok kezelése időigényes feladat, amely kiterjed a szerződések, sablonok, árlisták kezelésére és rendszerezése.
  • A munkatársak irányítása szintén összetett munka, hiszen fontos a feladatokhoz megfelelő munkatárs kiválasztása, emellett a kollégák adatainak, munkaidejének, beosztásának, szabadságának teljes átlátása és nyomon követése is kulcsfontosságú.
  • Fontos továbbá a vállalkozásra vonatkozó adatok biztonságos tárolása, pénzügyek intézése, valamint a szabályszerű üzletmenet érdekében a hatóságokkal való kapcsolattartás.

Ezek alapján jól látható, hogy valóban sok teher nehezedik a járműkölcsönző vezetőségére. Célunk, hogy a járműiparra szabott járműkölcsönző szoftverünk segítségével könnyítsünk ezeken a terheken.

Mit nyújt a Rentgine?

Missziónk a járműkölcsönzők működését gördülékenyebbé, átláthatóbbá, hatékonyabbá tenni, számukra időt, pénzt és emberi erőforrást megspórolni, jövedelmező működésüket támogatni. Hisszük, hogy a Rentgine a járműbeadással foglalkozó vállalkozások minden területére kiterjedő megoldást kínál. Az alábbiakban mutatjuk a Rentgine néhány kiemelkedő funkcióját:

  • Kint lévő járművek nyomon követése: A szoftveren belül könnyen áttekinthetőek a bérbe adott járművekre vonatkozó információk, például a bérlő neve, felelős kolléga, valamint a bérlés kezdete és vége.
  • A bérlés részleteinek megtekintése: A szerződéses adatok, pénzügyi adatok, dokumentumok, napló, illetve a plusz tételek is megtekinthetőek a rendszerben.
  • Járműadatok átláthatósága: A szoftveren belül a vállalkozás teljes flottája számontartható, beleértve az egyes járművek gyártmányát, típusát, színét, rendszámát, km-óra állását; gumik típusát; autó státuszát.
  • Biztonságos ügyfélnyilvántartás: Segítségével az ügyfelek elérhetőségeit és személyes adatait kockázatmentesen, biztonságosan lehet tárolni, illetve gyorsan módosíthatóak egy felhasználóbarát felületen keresztül.

A fentieken kívül a Rentgine számos további funkciót is kínál, ilyen például a feladatok, dokumentumok modul vagy a HR-t segítő funkciók. A rendszeren belül minden úgy került kialakításra, hogy az teljeskörűen támogassa a kölcsönzők mindennapi tevékenységét.

Ha szeretnéd megismerni a Rentgine működését, próbáld ki most!

Pár adat megadását követően azonnal elérheted a Rentgine mintaadatokkal feltöltött bemutató verzióját, ahol szabadon kipróbálhatod a szoftver funkcióit,
vagy létrehozhatod saját fiókodat!


Kipróbálom!

Ismerd meg a Rentgine funkcióit!

 

Indítsd be a Rentgine-t 20 napon belül! Akarom!