Blog

Ismerd meg közelebbről a rendszerünket és fejlesztéseinket blogcikkeinken keresztül!

2024. március 26., kedd

Új funkció a Rentgine-ben: Kompakt nézet több hónapnyi bérlés áttekintéséhez

Szofverfejlesztő csapatunk egy új nézetet hozott létre a Rentgine-ben, amelynek köszönhetően akár három hónap és annak bérlései áttekinthetőek a naptárban. Az új kompakt nézet hozzájárul a kiváló felhasználói élményhez, és ezáltal segíti az autókölcsönző cégek napi működését.

Mi lett új?

Bár a Rentgine rendszerét elsősorban a rövid távú bérlések támogatására terveztük, szeretnénk megoldást kínálni azon vállalkozások számára, amelyeknek akár három hónapos bérléseket is felügyelniük kell. Az új kompakt nézet használatával az autókölcsönző vállalkozások hatékonyabban koordinálhatják a bérbe adott járműveiket. Az új nézet mellett a felhasználók mostantól a naptárban a bérlésekhez hozzáadott megjegyzéseket is láthatják. A megjegyzések egy felugró ablakban jelennek meg, így kényelmesen elérhetők az egyes bérlésekhez kapcsolódó fontos információk.

Miért hasznos az új funkció?

A kompakt nézet széles körű áttekintést nyújt a bérleti tevékenységről, ezáltal megkönnyíti a szabad járművek és időpontok azonosítását, valamint a közelgő visszavételek nyomon követését. Az új nézet segítségével a felhasználók világos képet kaphatnak a bérlések státuszáról egy hosszabb időszakon keresztül. Akár a járműflotta foglalásait kell nyomon követni, akár a csúcsszezonra kell tervezni, ez a funkció lehetővé teszi az autókölcsönző cégek számára, hogy szervezettek maradjanak és optimalizálják működésüket.

Továbbá, a megjegyzések megjelenítése fokozza a platformon belüli kommunikáció és együttműködés hatékonyságát. Az egyes bérlésekhez tartozó megjegyzések vagy utasítások egyértelműen megjelennek a naptárban, így biztosítva, hogy a fontos információk könnyen elérhetőek legyenek a csapat minden tagja számára. A megjegyzések felugró ablakban jelennek meg, így nem kell a naptárnézetből elnavigálni ahhoz, hogy a felhasználó elolvassa ezeket.

Az új nézet kialakításával nőtt az átláthatóság és a funkcionalitás mértéke, ami a Rentgine-t egy még kiválóbb választássá teszi az autókölcsönző vállalatok számára, mert kiszolgálja azok változatos igényeit és elősegíti a gördülékenyebb működést.

Összefoglalva, az új nézet akár három hónap bérléseihez is széles körű áttekintést nyújt, megkönnyíti a hatékony navigációt a bérelt járművek között, és a naptárban megjelenő megjegyzésekkel javítja a kommunikációt. Ezzel a kiváló funkcióval a Rentgine újabb módon támogatja az autókölcsönző cégeket abban, hogy optimalizálják napi tevékenységüket és kivételes ügyfélélményt nyújtsanak.

Ha szeretnéd megismerni a Rentgine működését, próbáld ki most!

Pár adat megadását követően azonnal elérheted a Rentgine mintaadatokkal feltöltött bemutató verzióját, ahol szabadon kipróbálhatod a szoftver funkcióit,
vagy létrehozhatod saját fiókodat!


Kipróbálom!

Ismerd meg a Rentgine funkcióit!

 

Indítsd be a Rentgine-t 20 napon belül! Akarom!