Kezdő lépések

Csapatunk felkészíti kollégáidat a Rentgine használatára, és kulcsrakészen átadja a rendszert a mindennapos használatra: a járműpark adatlapjait feltöltjük, és automatizáljuk a szerződések kitöltését.

1

Bemutató és demó

Online vagy személyes előadás során bemutatjuk a szoftver működését és válaszolunk a felmerülő kérdésekre. A Rentgine demo verziójával kötöttségek nélkül használhatod a rendszer teljes funkcionalitását és végezhetsz tesztfolyamatokat annak érdekében, hogy megbizonyosodj a szoftver szükségességéről. Természetesen segítünk az első lépésekben, mint ahogy a későbbiekben is, kérdés esetén bátran fordulhatsz hozzánk.

Bemutató és demó
Szerződéskötés
2

Szerződéskötés

Flottád mérete szerinti csomagra szerződhetsz velünk, a rendszer teljes feltöltését setup csomagjainknak megfelelően akár díjmentesen vállaljuk.

Tekintsd meg csomagajánlatainkat és válaszd ki a Neked legmegfelelőbbet!

3

Beállítás és feltöltés

A rendszer nagy előnye, hogy a vállalkozásoddal kapcsolatos összes adatot és információt egy helyen, jól látható módon, felhasználóbarát és biztonságos felületen keresztül tudod felvinni, illetve tárolni. Személyre szabottan beállítjuk a rendszered, a setup csomag keretében pedig feltöltjük a jármű-adatlapokat és igény szerint paraméterezzük a szerződéseket.

Beállítás és feltöltés
Oktatás és használat
4

Oktatás és használat

2x2 órás online vagy személyes oktatás során betanítjuk a kollégáknak a rendszer használatát. Plusz oktatás korlátlan alkalommal igényelhető, régi- és új kollégák számára egyaránt.

A Rentgine-t folyamatosan fejlesztjük, így használat során is várjuk ötleteidet, igényeidet a szoftverrel kapcsolatban.

Ha szeretnéd megismerni a Rentgine működését, kérd ingyenes bemutatónkat!

Pár adat megadását követően azonnal elérheted a Rentgine mintaadatokkal feltöltött bemutató verzióját, ahol szabadon kipróbálhatod a szoftver funkcióit!


Kipróbálom!