Kezdő lépések

Csapatunk felkészíti kollégáidat a Rentgine használatára, és kulcsrakészen átadja a rendszert a mindennapos használatra: a járműpark adatlapjait feltöltjük, és automatizáljuk a szerződések kitöltését.

1

Próbáld ki a demót!

A Rentgine demo verziójával kötöttségek nélkül használhatod a rendszer teljes funkcionalitását és végezhetsz tesztfolyamatokat annak érdekében, hogy megbizonyosodj a szoftver szükségességéről. Természetesen segítünk az első lépésekben, mint ahogy a későbbiekben is, kérdés esetén bátran fordulhatsz hozzánk.

Próbáld ki a demót!
Regisztráció
2

Regisztráció

Regisztrációt követően flottád mérete szerinti csomagra szerződhetsz velünk.

Tekintsd meg csomagajánlatainkat és válaszd ki a Neked legmegfelelőbbet!

3

Beállítás és feltöltés

A rendszer nagy előnye, hogy a vállalkozásoddal kapcsolatos összes adatot és információt egy helyen, jól látható módon, felhasználóbarát és biztonságos felületen keresztül tudod felvinni, illetve tárolni. Személyre szabottan beállítjuk a rendszered, a setup csomag keretében pedig feltöltjük a jármű-adatlapokat és igény szerint paraméterezzük a szerződéseket.

Beállítás és feltöltés
Kezdd használni!
4

Kezdd használni!

Nincs más dolgod, mint használni a Rentgine-t! Online súgónk bármikor segítségedre lesz, de ha elakadnál, bátran írj nekünk vagy hívj bennünket!

A Rentgine-t folyamatosan fejlesztjük, így használat során is várjuk ötleteidet, igényeidet a szoftverrel kapcsolatban.

Ha szeretnéd megismerni a Rentgine működését, próbáld ki most!

Pár adat megadását követően azonnal elérheted a Rentgine mintaadatokkal feltöltött bemutató verzióját, ahol szabadon kipróbálhatod a szoftver funkcióit,
vagy létrehozhatod saját fiókodat!


Kipróbálom!