Tudástár

Elakadtál? Kérdésed van?
Böngészd át a tudástárban szereplő útmutatóinkat vagy keress minket elérhetőségeinken!

Csomagadatok, előfizetés és számlázás

Az alábbi menüpontokat az admin joggal rendelkező felhasználók láthatják.

 

Előfizetési adatok

Itt találhatóak az előfizetésünkkel kapcsolatos információk. A csomag megnevezése, fizetési időszak (havi vagy éves), a következő fizetés időpontja és összege. Az oldat alján található Csomag módosítása gombbal válthatunk nagyobb csomagra.

Csomag váltás

Csomag váltást a rendszerböl több helyről is indíthatjuk.

Ha a Free csomagot használjuk akkor az oldal tetején lévő Előfizetek gombbal, az Előfizetés adatok oldalon található Csomag módosítás gombbal. Ha elértük az aktuális csomagunk valamilyen korlátját akkor az új gombra kattintva megjelenő ablakban vagy az adott oldal alján található Csomag módosítás feliratra kattintva. Ilyen korlátozás lehet a csomagban foglalt jármű szám elérése vagy Free csomag esetén, ha új nyelvet vagy felhasználót szeretnénk felvenni.

Csomag válaszóban láthatjuk az össze számunkra elérhető csomagot. A jelenlegi csomagunknál kissebre váltatni a rendszeren belül nincs lehetőségünk és ezeket a kisebb csomagokat nem is láthatjuk a Csomag választóban. Egyedi csomag estén a csomag módosításra szintén nincs lehetőség. Ha mégis szűkséges lenne rá, érdeklődjön az ügyfélszolgálatunknál.

Itt kiválaszthatjuk a számunkra legmegfelelőbb csomagot és azt is kiválaszthatjuk, hogy éves vagy havi számlázást szeretnénk. Ha megtaláltuk a számunkra leginkább megfelelő csomagot, kattintsunk a megfelelő időszak alatt található Ezt választom gombra. Ekkor megjelenik egy oldal, ahol láthatjuk a számlázási adatainkat, a választott csomagot, az időszakra vonatkozóan a fizetendő összeget és itt kérhetünk E-számlát is. Ha nem találtuk meg a számunkra megfelelő csomagot további lehetőségekért érdeklődjön ügyfélszolgálatunknál.

Számlázási adatok

Itt találhatóak a számlázási adataink. A rendszer ezen adatok alapján állítja ki a havi vagy éves számlákat.

Számlák

Itt találhatóak az eddig számláink. A baloldat lévő  ikonnal letölthetjük az adott számlát. Amennyiben a Fizetve? oszlopban pipa szerepel, az adott számla befizetése jóváhagyásra került.