Tudástár

Elakadtál? Kérdésed van?
Böngészd át a tudástárban szereplő útmutatóinkat vagy keress minket elérhetőségeinken!

Beosztások

 • Az oldal tetején található Beosztások fül alatt beállíthatjuk a felhasználók munka beosztását.

  Ezen az oldalon megjelenik egy naptár az aktuális hónappal és az aktív felhasználókkal.

  A naptár felett található dátumválasztóval választhatunk másik hónapot.

  Jobboldalt fent találhatóak a műveleti gombok. A nyíl az alapértelmezett, nincs semmi funkciója. A radírral törölhetjük a beosztás egy-egy cellájába írt értéket. A további gombok (például ) a beosztásokat jelzik, a betű a beosztás betűjele. Ezeket a Beállítások oldalon a Beosztások menüben módosíthatjuk.

  Felhasználóhoz beosztást úgy vehetünk fel, ha a műveleti gombok közül kiválasztjuk valamelyik beosztást és a naptárban az adott napra kattintunk vele. Ha több napot szeretnénk kijelölni az adott beosztással, akkor a bal egérgombbot lenyomva tartva kijelölhetünk egyszer több napot és több felhasználót is. Ez a funkció a törlésnél is működik.

  Napi beosztás

 • Az oldal tetején található  ikonra kattintva megjelenik egy menü, ahol láthatjuk a napi beosztásokat, hogy az aktuális napra melyik felhasználó milyen beosztással szerepel. Csak azokat a felhasználókat látjuk itt, akiknek az adott napra van beosztása.

  A menü alján található Beosztás módosítás gombbal az adott napi beosztást módosíthatjuk.

  Amikor a napi beosztást szerkesztjük, láthatjuk az összes aktív felhasználót, kiválaszthatjuk a beosztását és megjegyzést is fűzhetünk hozzá, így könnyen jelölve például egy esetleges műszakcserét. A megjegyzések a napi beosztás menüben szintén láthatóak.