Tudástár

Elakadtál? Kérdésed van?
Böngészd át a tudástárban szereplő útmutatóinkat vagy keress minket elérhetőségeinken!

Értesítések

A jobb felső menü második pontja egy lenyíló ablak, ahol a mai napi feladatokat, figyelmeztetéseket, lejáratokat láthatjuk.

Az első fül a Feladat, ami a mai napi feladatokat mutatja. Ha a felhasználó belép a fiókjába, akkor ő itt fogja látni az aznapi feladatait. Minden felhasználó itt csak azt a feladatot látja, amelyiknél felelős. Egy feladatra kattintva a feladat adatlapjának az oldala jelenik meg. Ha egy Kiadás, vagy Visszavétel a feladat, akkor a hozzátartozó bérlés oldala nyílik meg.

Figyelmeztetés, Lejárat

A Figyelmeztetés fül a felhasználók  okmányaira, valamint a járművekre vonatkozó eseményekre és okmányokra hívja fel a figyelmet. Itt jelez nekünk a rendszer, ha egy okmány két hónapon belül lejár. A felhasználókkal kapcsolatban az okmányuk lejárati dátumát jeleníti meg a rendszer. A szervizzel kapcsolatos információk is itt láthatóak, hogy éppen melyik járműnek lesz szüksége a közeljövőben szervizre, vagy már esedékes is a szerviz. 

A Lejárat fülnél a felhasználók okmányaira és a járművek már lejárt dokumentumaira hívja fel a figyelmünket a rendszer. Ha egy felhasználónak lejárt a személyi igazolványa, útlevele, vagy jogosítványa, akkor azt itt jelzi nekünk a rendszer. Egy ilyen értesítésre kattintva egyből a felhasználó adatlapjára ugrunk, ahol át is tudjuk állítani az adatokat. Ha egy jármű dokumentuma járt le, akkor erre kattintva elirányít minket a rendszer a jármű adatlapjára, ahol szintén át lehet állítani az értékeket.